Een goede inschatting maken van een probleem kan niet over de telefoon. Daarom vragen we om voor elk probleem een afspraak te maken.

Indien u een korte vraag heeft en ons telefonisch wenst te contacteren, kan u hieronder zien wanneer u elke arts kan bereiken.

Op drukke momenten of wanneer niemand op de praktijk aanwezig is, zal iemand van het secretariaat de telefoon beantwoorden en uw gegevens noteren. We contacteren u dan zo snel mogelijk.

Omdat telefoons de raadpleging soms erg kunnen storen, vragen we u om het gesprek kort te houden en alle nodige voorschriften en attesten tijdens de consultatie te vragen. Resultaten van covidtesten en vaccinaties kunt u raadplegen via www.mijngezonheid.be of https://helena.care (Lees hier meer over Helena)

Wij zijn meestal aanwezig op volgende momenten:

  • Dr. Van der Aa: maandag 9u-12u en 14u-18u, dinsdag 9u-12u, woensdag 9u-12u, donderdag 15u-18u, vrijdag 9u-12u.
  • Dr. Janssen: maandag 9-12u, dinsdag 15u-18u, donderdag 9u-12u, vrijdag 14u-17u.
  • Dr. Ysebaert: maandag 14-17u, dinsdag 9-12u en 14-17u, woensdag 14-17u, donderdag 9-12u en 14-17u

Dr. Janssen kunt u ook bereiken via de agenda voor belafspraken hieronder, deze is bedoeld voor het opvragen van resultaten, een voorschrift, een afgesproken overleg ed, dus niet om een gewone consultatie te vervangen. U wordt dezelfde dag gecontacteerd per telefoon of e-mail, NIET op het exacte uur van de belagenda! Bij dringende problemen kunt u best bellen. Noteer steeds kort uw vraag, zo kan de dokter inschatten hoe snel u gecontacteerd moet worden. De andere dokters werken voorlopig nog niet met de belagenda.