Hoe een afspraak maken

U kunt een afspraak online maken via de website met onderstaande knop. Gelieve steeds kort te noteren waarvoor u komt in de nota.

Indien er geen plaats meer is, kunt u me bellen voor dringende consultaties op Tel: 0469/15.05.90. Zo kan ik bekijken of er nog iets mogelijk is.

Opgelet

  • Indien u met 2 kinderen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.
  • Breng zeker de eerste keer de ISI+ kaart of ID kaart van uw kind mee en telkens wanneer deze vernieuwd is. Voor onderzoeken is het ook handig dat u een klever van het ziekenfonds meebrengt.
  • Een afspraak annuleren: Dit kan nu ook via de afsprakenagenda, tot 2 uur voor uw afspraak. Indien u uw afspraak bij de dokter niet kan nakomen, gelieve deze dan ook zo snel mogelijk te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te komen.
  • De erelonen wijken af van de geldende RIZIV normen. Dr Van der Aa is niet geconventioneerd. Voor een standaard pediatrische raadpleging betaalt u 60 euro vanaf 1 januari 2023. Voor een integratieve of gespecialiseerde holistische raadpleging worden andere tarieven gehanteerd.
  • U kan betalen met mobile/payconiq app op uw gsm of cash. (geen bancontact meer!)

Annulaties en niet dringende vragen

Dit contact formulier is momenteel niet actief.