Dr Van der Aa Nathalie

Dr Van der Aa Nathalie

Kinderarts • Pediater

Dr Van der Aa studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en daarna Kindergeneeskunde in Londen (UK) en in het UZA. Ze werkte in het UZA als pediater en onderzoeker op de dienst medische genetica waar ze doctoreerde in de genetische oorzaken van autisme-gerelateerde syndromen. Sinds 2014 vervoegde ze Dr Vaerenberg in de privépraktijk als algemeen kinderarts. Ze bleef deeltijds werken als onderzoeker in een aantal deelaspecten van de genetica en de epigenetica en studeerde nadien vanuit haar wetenschappelijke interesse in celbiologie en in de connectie tussen lichaam en psyche oa. nog Orthomoleculaire Geneeskunde (ICZO), Interpersonal Neurobiology (Dr Dan Siegel) en Compassionate Inquiry (Dr Gabor Maté). Sinds juni 2022 werkt ze deeltijds in haar solo kinderartsenpraktijk te Edegem. Ze gelooft in een oorzakelijke aanpak van klachten en ziektebeelden bij zuigelingen, kinderen en adolescenten en integreert complementaire methoden in haar dagdagelijkse pediatrische praktijk.

Dr Van der Aa Nathalie

Dr Van der Aa Nathalie

Kinderarts • Pediater

Dr Van der Aa studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en daarna Kindergeneeskunde in Londen (UK) en in het UZA. Ze werkte in het UZA als pediater en onderzoeker op de dienst medische genetica. Sinds 2014 vervoegde ze Dr Vaerenberg in de privépraktijk als algemeen kinderarts. Ze blijft deeltijds werken als onderzoeker in een aantal deelaspecten van de genetica.

Dr Janssen Karen

Dr Janssen Karen

Kinderarts • Pediater

Dr. Karen Janssen studeerde als algemeen kinderarts in Antwerpen. Ze heeft een bijzondere interesse in plas- en nierproblemen bij kinderen* en is consulent kindernefrologie (nierziekten) in het UZA. Ze versterkt de praktijk sinds augustus 2019. Voordien was ze werkzaam in het H-Hartziekenhuis te Lier.

Dr Ysebaert Marijke

Dr Ysebaert Marijke

Kinderarts • Pediater

Dokter Marijke Ysebaert studeerde geneeskunde en specialisatie pediatrie aan de Universiteit Antwerpen. Ze behaalde haar diploma arts in 2014 en werd opgeleid in de kindergeneeskunde en neonatologie in verschillende Antwerpse ziekenhuizen. Zij is erkend kinderarts sinds april 2021.

Zij is niet geconventioneerd. Dit betekent dat ze afwijkt van de officiële tarieven zoals afgesproken met de ziekenfondsen.

Zij is geaccrediteerd. Dit betekent dat ze zich regelmatig bijschoolt.