Dr Van der Aa Nathalie

Dr Van der Aa Nathalie

Kinderarts • Pediater

Dr Van der Aa studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en daarna Kindergeneeskunde in Londen (UK) en in het UZA. Ze werkte in het UZA als pediater en onderzoeker op de dienst medische genetica. Sinds 2014 vervoegde ze Dr Vaerenberg in de privépraktijk als algemeen kinderarts. Ze blijft deeltijds werken als onderzoeker in een aantal deelaspecten van de genetica.

Dr Vaerenberg Myriam

Dr Vaerenberg Myriam

Kinderarts • Pediater

Dr Vaerenberg studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen en specialiseerde in de kindergeneeskunde en pediatrische intensieve zorgen. Ze startte haar kinderartsenpraktijk in Edegem in 1985. Ze werkt momenteel deeltijds in AZ Rivierenland campus Bornem.

Dr Janssen Karen

Dr Janssen Karen

Kinderarts • Pediater

Dr. Karen Janssen studeerde als algemeen kinderarts in Antwerpen. Ze heeft een bijzondere interesse in plas- en nierproblemen bij kinderen* en is consulent kindernefrologie (nierziekten) in het UZA. Voordien was ze werkzaam in het H-Hartziekenhuis te Lier. Ze versterkt de praktijk van 08/2019 tot de zomer van 2020.
*graag vermelden bij de afspraak indien u ivm plasproblemen komt

De dokter spreken

Gezien de aankomende drukte in de volgende wintermaanden kunnen we momenteel geen vaste telefoonmomenten voorzien. U kan voor het opvragen van resultaten ons telefonisch trachten te bereiken in de namiddagen tussen 15 en 18u op alle werkdagen behalve maandag.

Tijdens enorm drukke momenten zal uw oproep worden beantwoord door ons telesecretariaat. Voor het bekomen van resultaten kan u dan een bericht voor ons nalaten en we bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Gelieve het telefoongesprek kort te houden: zowel arts als patiënt worden niet graag gestoord tijdens de raadpleging.

Consultatie houden over de telefoon is niet mogelijk

Een goede inschatting maken van een probleem kan niet over de telefoon… de hoorn heeft geen ogen! Bovendien blijkt dit soms aanleiding te geven tot verkeerde inschatting en telefonisch consulteren wordt door de Orde der Geneesheren (terecht) verboden.