Dokters Myriam Vaerenberg & Nathalie Van der Aa - Kinderartsen Edegem

Klik hier om Online een afspraak te maken bij
Dr Vaerenberg Myriam


Klik hier om Online een afspraak te maken bij
Dr Van der Aa NathalieKinderartsen Edegem - Dokters Myriam Vaerenberg & Nathalie Van der Aa


Komende van Berchem/Wilrijk / Antwerpen: Volg Prins Boudewijnlaan richting Kontich. Voorbij verkeerslichten in Wilrijk om naar Mortsel of E19 te gaan moet men aan het volgende verkeerslicht (thv interieurszaak M&M Interior op rechterkant) naar rechts (Ingenieur Haesaertslaan), dan eerste links (Ter Nijverdoncklaan) en dan eerste rechts. Dit is de Wenzel Cobergherstraat. Halverwegerechts is nr 11.  

Komende van Kontich: Volg Prins Boudewijnlaan richting Berchem / Antwerpen. Rij voorbij HEKLA politiebureau en aan het volgende verkeerslicht, waar men rechts naar het centrum van Edegem rijdt, moet je naar links richting Universitair ziekenhuis. Dan de derde rechts nemen = Ter Borchtlaan. Deze volledig ten einde rijden (wordt Elsenborghlaan), dan kom je uit op de Wenzel Cobergeherstraat in een T, de praktijk is recht voor u.

Komende van Boom, Schelle, Aartselaar: Via A12 en Doornstraat naar het UZA rijden. Komende van het UZA op de drie Eikenstraat onder de brug van de E 19 rijden, na +/- 100m eerste straat links nemen. Dit is de Ter Borchtlaan, deze volledig ten einde rijden (wordt Elsenborghlaan) dan kom je uit op de Wenzel Cobergherstraat in een T, de praktijk is recht voor u. Komt u vanuit de stad Antwerpen

Met openbaar vervoer: Neem bus 32, halte Ingenieur Haesaertslaan. Stap in de Haesaertslaan en neem de eerste links dan eerste rechts..


Op GoogleMaps