Dokters Myriam Vaerenberg & Nathalie Van der Aa - Kinderartsen Edegem

Klik hier om Online een afspraak te maken bij
Dr Janssen Karen


Klik hier om Online een afspraak te maken bij
Dr Vaerenberg Myriam


Klik hier om Online een afspraak te maken bij
Dr Van der Aa NathalieKinderartsen Edegem - Dokters Myriam Vaerenberg & Nathalie Van der Aa

Attesten en formulieren

Aanvraagformulieren voor verhoogde kinderbijslag, attesten en voorschriften voor kinesitherapie, logopedie en steunzolen worden enkel ingevuld en opgemaakt op de raadpleging. Gelieve een afspraak te maken indien u een dergelijk attest nodig heeft.

Een verlenging van een bestaand voorschrift kan na telefonisch overleg uitzonderlijk klaargelegd worden. Het klaarleggen van voorschriften is door de wet op het geneesmiddelenverbruik met de geneesherenprofielen en de streepjescode beperkt. Vraag dus voldoende voorschriften op consultatie. 

Artsen mogen enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid. Maak het hen daarom niet moeilijk: vraag alleen wat redelijk, ├ęcht en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden.

Via e-mail kunnen wij geen medische vragen beantwoorden. Het medisch geheim en uw privacy zijn niet voldoende gegarandeerd en er is de (tuchtrechterlijke) verplichting en het verstandig advies om pati├źnten te zien en te onderzoeken bij medische problemen. Bovendien kunnen we geen garanties bieden over de snelheid bij het beantwoorden.